PVC talne obloge

PVC talne obloge so z nami že več desetletij in predstavljajo eno najbolj prodajanih talnih oblog v svetu in so sedaj običajna in priljubljena izbira sodobnih domov. Narejene iz zelo kakovostnih materialov in s tem zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Danes te ponujajo široko paleto vzorcev, vključno z oblogami v vzorcih imitacije lesa in kamna. Luksuzni PVC te materiale kopira tako po teksturi kot po videzu. Obenem pa je potrebno veliko manj vzdrževanja in so te talne obloge cenovno ugodnejše.

PVC talne obloge odlikujejo izredna odpornost, antistatičnost ter topel in tih občutek hoje. Zasnovane so tako, da polepšajo vsak prostor in zagotovijo kompaktno, udobno in lepo podlago za vaš dom.

Prodajna uspešnica postajajo tudi PVC talne obloge v obliki plošč, ki so na voljo tudi s klik sistemom spajanja. Videz in tekstura vinilnih talnih oblog je lahko popolna kopija lesa ali kamna. Obloge ne zbledijo in ne spreminjajo barve.

Primerne so za prav vse prostore, tudi kopalnice. So izjemno močne in se težko obrabijo tako, da so primerne za stanovanja s hišnimi ljubljenčki in tudi bolj obremenjene prostore kot so pisarne, restavracije in podobno. Vinilne talne obloge so prav tako primerne za polaganje na tla s toplovodnim talnim gretjem. Obenem so tudi ognjevarne.

Stopnja obrabe PVC oblog je enaka kot pri laminatnih podih in določena po istih standardih v razredih (W31, W32, W33 in tako dalje).

Z odločitvijo za to talno oblogo si boste zagotovili trpežno in dolgotrajno talno oblogo z enostavnim polaganjem, ki je poleg tega še enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Izjemna cena, udobje, trajnost, nezahtevna nega in estetski videz so razlogi, zakaj so PVC talne obloge pravi izdelek za sodobnega človeka.

Splošna struktura PVC talne obloge