Vinilne talne obloge Arbiton

Vrhunske vinilne talne obloge so dandanes tehnološko dovršen izdelek in so tudi prava izbira za sodoben življenjski slog. Vinilne obloge so izjemno trpežne, zahtevajo minimalno vzdrževanje in jih je možno hitro in enostavno namestiti.

Izbirate lahko med različnimi modeli vinilnih talnih oblog, od imitacije lesa do popolnih kamnitih in keramičnih kopij.

Vinilne talne obloge Arbiton nove generacije so sestavljene iz naravnih mineralnih kamnin (HD mineral core) in naprednih polimerov.

Sestava vinilne talne obloge Arbiton v prerezu

Vinilne talne obloge so tanke, vendar so zahvaljujoč HD mineralnemu jedru izjemno močne in primerne za talno gretje. Zaradi izjemne vzdržljivosti vinilnih talnih oblog podjetje Arbiton zagotavlja dvajsetletno garancijo.  HD mineralno jedro pomeni tudi visoko dimenzijsko stabilnost v zelo sončnih sobah in je primerna tusi za odprte kuhinje z dnevno sobo.

Vinilne obloge Arbiton so 100% naravne, vodoodporne, negorljive, antistatične in protizdrsne. Možno jih je v celoti reciklirati.

Kolekcija AROQ je sestavljena iz vinilnih plošč, ki se morajo na tla lepiti. V kolekciji AMARON in LIBERAL pa boste našli vinilne plošče na klik sistem.  Klik sistem postavljanja – 5G je podjetje patentiralo. To je zelo enostaven način polaganja, brez uporabe ročnih orodij.

Tukaj boste našli katalog vinilnih plošč: Katalog Arbiton