PVC talne obloge

PVC ali vinilne talne obloge so z nami že več desetletij in predstavljajo eno najbolj prodajanih talnih oblog v svetu. Narejene iz zelo kakovostnih materialov in s tem zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Prav tako so cenovno zelo dostopne.

PVC talne obloge odlikujejo izredna odpornost, antistatičnost ter topel in tih občutek hoje.

Prodajna uspešnica postajajo tudi PVC talne obloge v obliki plošč, ki so na voljo tudi s klik sistemom spajanja. Videz in tekstura vinilnih talnih oblog je lahko popolna kopija lesa ali kamna. Obloge ne zbledijo in ne spreminjajo barve.

Primerne so za prav vse prostore, tudi kopalnice. So izjemno močne in se težko obrabijo tako, da so primerne za stanovanja s hišnimi ljubljenčki in tudi bolj obremenjene prostore kot so pisarne, restavracije in podobno. Vinilne talne obloge so prav tako primerne za polaganje na tla s toplovodnim talnim gretjem. Obenem so tudi ognjevarne.

Stopnja obrabe PVC oblog je enaka kot pri laminatnih podih in določena po istih standardih v razredih (W31, W32, W33 in tako dalje).

Z odločitvijo za vinilno talno oblogo si boste zagotovili trpežno in dolgotrajno talno oblogo z enostavnim polaganjem, ki je poleg tega še enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Splošna struktura PVC talne obloge