PVC in VINILNE talne obloge

PVC talne obloge, kot tudi vinilne talne obloge so z nami že več desetletij, predstavljajo pa segment enih najbolj prodajanih vrst talnih oblog v svetu in so sedaj običajna in priljubljena izbira sodobnih domov.

Talne obloge so narejene iz zelo kakovostnih materialov in s tem zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Danes te ponujajo široko paleto vzorcev, vključno z oblogami v vzorcih imitacije lesa in kamna. Luksuzni PVC in vinil te materiale kopirata tako po teksturi kot po videzu. Obenem pa je potrebno veliko manj vzdrževanja in so te talne obloge cenovno ugodnejše.

Vinilne in PVC talne obloge odlikujejo izredna odpornost, antistatičnost ter topel in tih občutek hoje. Zasnovane so tako, da polepšajo vsak prostor in zagotovijo kompaktno, udobno in lepo podlago za vaš dom.

Prodajna uspešnica postajajo tudi talne obloge v obliki plošč, ki so na voljo s klik sistemom spajanja. Videz in tekstura PVC in vinilnih talnih oblog je lahko popolna kopija lesa ali kamna. Obloge ne zbledijo in ne spremenijo barve.

Primerne so za prav vse prostore. So izjemno močne in se težko obrabijo, tako, da so primerne za stanovanja s hišnimi ljubljenčki in tudi bolj obremenjene prostore kot so pisarne, restavracije in podobno. Vinilne talne obloge so prav tako primerne za polaganje na tla s toplovodnim talnim gretjem.

Stopnja obrabe PVC in vinilnih oblog je enaka kot pri laminatnih podih in določena po istih standardih v razredih (W31, W32, W33 in tako dalje).

Z odločitvijo za to talno oblogo si boste zagotovili trpežno in dolgotrajno talno oblogo, enostavno za čiščenje in vzdrževanje.

Izjemna cena, udobje, trajnost, nezahtevna nega in estetski videz so razlogi, zakaj so vinilne in PVC talne obloge pravi izdelek za sodobnega človeka.

Splošna struktura PVC talne obloge